img

KÁRPITOS AZONNAL

img

KÁRPITOS AZONNAL

img

KÁRPITOS AZONNAL

Hírek

Tavasz, sár, maszat

|28 April 2020

A kutyákat mindenki szereti. Kivéve a bútorkárpit. Ezt 20 év kárpitozás után nagyon jól tudjuk.

Tovább

Régi székbõl új csoda

|14 April 2020

Szeretjük azokat a kárpitos munkákat, ahol nagyon elhasznált bútort kell felújítani, mert itt igazán látványos a különbség és kijön a kárpitos munka értéke is.

Tovább

Fontos az egységesség

|31 March 2020

Vajon mit tesz a kárpitos, ha a garnitúra egy darabját kell csak javítani, és már nem elérhetõ az egykori kárpit? Hogyan lesz egységes a bútorgarnitúra megjelenítése. Megmutatjuk, mi hogyan csináljuk.

Tovább

Egy tálca fánkkal bármelyik gyerekcsapat boldoggá tehetõ. Ha a nappaliba rohannak vele, akkor azonban lehetnek az örömnek mellékhatásai.

Tovább

A február óta elérhetõ autó kárpitozás szolgáltatásunk bevezetését természetesen alapos elõkészítés elõzte meg. Így nem csak profi szakemberrel, de széles kárpit kínálattal várjuk megrendelõinket.

Tovább

A kávé az egyik legcsodálatosabb ital a világon, mi is elõszeretettel fogyasztjuk a kárpitos üzemben. Azonban ez az aza ital, ami nem kevés munkát is ad nekünk

Tovább

Színazonosság

|21 January 2020

Kárpitozás alkalmával igyekszünk színazonos huzatot választani - ha az ügyfél máshogy nem dönt -. Egy ilyen franciaágy kárpitozást mutatunk most be.

Tovább

Gondos kárpitos kezek

|14 January 2020

Az igazán különleges bútorok gondos kárpitos kezeket igényelnek. Most egy ilyen munkánkat mutatjuk meg.

Tovább

Fotelfelújítás

|07 January 2020

A fotelek az otthon leginkább használt bútorai, ami nem csak a kárpiton, de a szivacsokon is meglátszik. Kárpitos mûhelyünkben számos kárpit minta közül válasthatnak kedves megrendelõink. Olyan sok mintából, hogy gyakran dönteni is lehetetlen.

Tovább

Kedves Ügyfeleink! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! Ugrálják szét az unokák a bútorszivacsot, csöpögjön rá gyertyaviasz, vagy egy kis szaft. Sebaj, a lényeg, hogy a család együtt legyen. A többit majd mi megoldjuk!

Tovább

Újra egy mûbõr küldetés

|17 December 2019

Múlt héten is a mûbõr kárpit témáját mutattuk be. Ezen a héten egy olyan munkát mutatunk meg ahol nem csupán kárpitozás, de szivacs csere is történt

Tovább

Bútor kárpit szempontjából a mûbõr nem túl szerencsés választás. Ha foszlásnak indul, azt már nem lehet megállítani. Természetesen mi, akik 20 éve végzünk kárpitos munkátak, nem ijedünk meg az ilyen kihívásoktól.

Tovább